Καλως ηλθατε στην Myinsurance

Η Myinsurance εγκαινιάζει μια νέα εποχή στο χώρο των ασφαλειών. Μια εποχή που θα φέρει τον πελάτη στο επίκεντρο. Μια εποχή που θα χαρακτηρίζεται από λειτουργικά ασφαλιστικά προγράμματα και αποτελεσματικές λύσεις, βασισμένες σε πραγματικές ανάγκες. Μια εποχή που θα διακρίνεται με την σωστή και δίκαιη αντιμετώπιση του πελάτη.

Ασφαλεια Υγειας

Νιώστε ασφάλεια όταν πρόκειται για την προσωπική σας υγεία και την υγεία των αγαπημένων σας προσώπων.

περισσοτερα

Ασφαλεια Αυτοκινητου

Μέσω των μεγαλύτερων σταθερών, φερέγγυων και πρωτοπόρων Ελληνικών και Παγκόσμιων Ασφαλιστικών Εταιρειών σας προσφέρουμε την ασφάλιση του αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτα

περισσοτερα

Ασφαλεια σπιτιου

Το χτίσατε με την καρδιά σας, με κόπο και με αγάπη , εξασφαλίστε το με τη λογική σας!

περισσοτερα

Ασφαλεια Ζωης

Το Πρώτο βήμα για την εξασφάλιση της οικογένειά σας

περισσοτερα

My Insurance

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες, τις επιθυμίες, τους στόχους σας στις τρέχουσες συνθήκες, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Ασφάλιση μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Τι είδους χρειάζεστε; Πόσο; Τι κοστίζει; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Έχετε εμάς. Έχετε… MY INSURANCE. Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας!

Ζείτε από τη δουλειά σας. Η επιχείρησή σας εξασφαλίζει το εισόδημα για εσάς και την οικογένειά σας. Γι' αυτό είναι σημαντικό να λειτουργεί απρόσκοπτα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, χωρίς εμπόδια. Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας!

συνεργατες